Media

Wie zijn de mensen achter Outsole? Waarom hebben zij Outsole opgericht? Hoe zijn ze zo gegroeid? Waar komt die passie voor sneakers vandaan? De afgelopen jaren hebben we talloze interviews gedaan en meegedaan aan de tofste programma’s vanuit verschillende media hoeken. Deze vragen worden dan ook allemaal beantwoord middels leuke interviews in kranten en magazines, televisie, radio en podcasts.

Hoe wij onze sneakerhobby hebben kunnen laten groeien tot Outsole en de aandacht die we hiervoor krijgen… we leven iedere dag in onze sneakerdroom!

Zo zijn wij onderdeel geweest van SBS 6 Verzamelkoorts!, RTL 4 EditieNL, radio NPO 1, PowNed en platforms als Vice, Manners en Sneakerplaats. Ook is Valerio Zeno langsgekomen om een aflevering op te nemen voor Out of The Box. In deze serie op Videoland duikt Valerio in de wereld van van sneakers, streetwear en designer-toys. Samen met Valerio en Kraantje Pappie hebben wij Sneakerjagers gezeten voor de podcast ‘On Air’. Hierin praten we over onze passie voor sneakers, exclusieve paartjes, de geschiedenis van Outsole en nog vele andere leuke en interessante onderwerpen.

×

Heb je sneakergerelateerd advies nodig? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk op je bericht terug! Dit kan enkele uren duren. Cheers!

× Contact