Toont alle 5 resultaten

Sneakers refreshen ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je een paar sneakers gekocht dat een schoonmaakbeurt kan gebruiken? Of wil je er zeker van zijn dat je zo lang mogelijk van je sneakers kan genieten? Dan hebben wij handige tips! Door goed voor je sneakers te zorgen gaan ze langer mee en behouden ze hun waarde. We vertellen je in deze blog precies welke producten je nodig hebt en welke stappen je moet nemen om je sneakers clean te houden.

Stap 1 – Beschermen: Allereerst zorg je ervoor dat je je sneakers goed beschermt. De belangrijkste stap! Je sneakers beschermen doe je met onze Protecting Spray en Midsole Sealer. Herhaal het impregneren en sealen iedere 30 dagen.

Stap 2 – Schoonmaken: Voor het schoonmaken zijn verschillende mogelijkheden. Start altijd met ‘dry cleaning’ door onze Nubuck Suede Cleaner en/of Spot Cleaner te gebruiken. Pas als je zonder vloeistoffen je sneakers niet schoner krijgt, pas je ‘wet cleaning’ toe. We zijn groot fan van onze Cleaning Foam. Dit schuim gebruik je in combinatie met de Premium Schoonmaakborstel. Uiteraard hebben we ook een vloeibaar alternatief binnen de Carbon Lab-lijn: Cleaning Solution. Dit schoonmaakmiddel is ook ideaal om je veters schoon te maken. Wanneer je je sneakers hebt behandeld met je sneakerreiniger en borstel, gebruik je de Premium Microvezeldoek om de schoonmaakresten van je sneakers te vegen. Alles om je sneakers schoon te maken verkopen we in handige kits.

Stap 3 – Neutraliseren: De derde stap is om vieze geuren in schoenen te neutraliseren. Makkelijker kunnen we het niet maken dan je onze Odor Cleaner aan te bieden. Spray een paar seconden en de bacteriën die vieze geuren veroorzaken worden opgelost.

Stap 4 – Verzorgen: Tenslotte behandel je jouw sneakers met Sneaker Care om de materialen te voeden. Je voorkomt uitdroging van leer en stof en zorgt ervoor dat originele kleuren zoveel mogelijk worden opgehaald. Als je klaar bent met deze stap begin je weer van voor af aan: bescherm je sneakers met de Carbon Lab Protecting Spray van Collonil. Zo voorkom je dat je volgende week opnieuw mag poetsen.

Wij zijn groot fan van Collonil Carbon Lab. En de reden is simpel. KWALITEIT. Geen hype, geen verkooptrucjes, simpelweg de beste betaalbare middelen die er zijn. Collonil is een merk dat al heel lang teruggaat. Voordat jij en ik zelfs maar geboren waren. Het merk begon in 1909. Vandaag de dag is Collonil uitgegroeid tot een internationaal merk van hoogwaardige schoenverzorging. Bij bijna elke winkel voor nette schoenen verkoopt Collonil. Het enige wat ontbrak was de focus op sneakers. En uiteraard de bijbehorende sneakeronderhoudsproducten. Dit veranderde in 2017, met de komst van Solebox-oprichter Hikmet Sugoer. Een geheel nieuwe en innovatieve manier om voor je sneakers te zorgen was geboren! Met ruim 100 jaar ervaring, onderzoek en ontwikkeling op het gebied van schoenverzorging, weet je zeker dat je Collonil Carbon Lab in huis moet hebben.

YouTube video

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

× Contact of Winkelafspraak maken