Resultaat 1–30 van de 49 resultaten wordt getoond

Adidas Yeezy ronde veters ⭐⭐⭐⭐⭐

Adidas schoenveters kopen

Zijn je veters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om je veters te vernieuwen. Outsole is de plek voor nieuwe schoenveters. Wij maken deze van origineel materiaal in en zorgen ervoor dat je uit vele kleuren kan kiezen. Voor elk paar sneakers vind je de juiste match. Deze Adidas rope veters zijn verkrijgbaar in een lengte van 100 cm t/m 160 cm.

Belangrijk om te weten

Alle veters worden geleverd als set van 2 veters. Wij leveren de veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Als je de veters graag in speciale veterzakjes wilt ontvangen, kun je dit aangeven tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van de veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zal je niet merken tijdens het veteren.

Variatie in veters

Het is je misschien opgevallen dat sneakers worden geleverd met allerlei verschillende soorten veters. We hebben er bewust voor gekozen om het vetertype te standaardiseren. De breedte van de Adidas veters is 4 mm. Let op, sommige Yeezy veters zijn 5 mm. Deze zijn dus een millimeter smaller om te matchen met andere Adidas modellen. Zo weet je zeker dat je de veters aanschaft die je nodig hebt.

Vervangende Yeezy schoenveters

We gebruiken originele en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat je vervangende Adidas veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de sterkte van de veter en de eenvoud van de het strikken van je veters. Als je veters schoon wilt houden, raden we je aan om deze in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.

Veters reinigen of vervangen

Hoe krijg je veters schoon? Dit doe je door je schoenveters te laten weken in een kom met warm water en zeep. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander reinigingsmiddel. Hiermee worden de grootste en meest oppervlakkige vlekken van je veter verwijderd. Bij ronde witte Adidas veters is dit in de praktijk erg lastig en we zien dat ze nooit meer echt wit worden. De keuze om een ​​nieuwe set veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.

Welke lengte veters heb ik nodig

Voor de meeste lage Adidas en Yeezy sneakers adviseren wij veters van 120 cm te kopen. Bij twijfel kun je je huidige veters opmeten. Is je maat kleiner dan EU 39, overweeg dan om voor 100 cm te gaan. Kies bij een maat groter dan EU 46 voor juist 20 cm extra.

  • Adidas NMD veters – 100 cm
  • Adidas EQT Support veters – 100 cm
  • Adidas Ultra Boost veters – 100 cm
  • Yeezy Boost 350 veters – 120 cm
  • Yeezy 500 veters – 120 cm
  • Adidas Stan Smith veters  – 120 cm
  • Adidas Gazelle veters – 120 cm
  • Adidas Tennis veters – 120 cm
  • Yeezy Boost 700 veters –  140 cm
×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

× Contact of Winkelafspraak maken