Toont alle 7 resultaten

New Balance: Vind Jouw Exclusieve Sneakers bij Outsole!

Ben je een echte sneakerliefhebber en op zoek naar unieke New Balance modellen? Outsole is jouw walhalla! Wij bieden een uitgebreide collectie gelimiteerde New Balance sneakers, waaronder de iconische 1500, 1300, 577 en 576.

Waarom Outsole?

  • Exclusieve sneakers: Vind unieke modellen die je niet in reguliere winkels vindt
  • Collectors items: Bemachtig zeldzame paartjes uit de afgelopen jaren
  • Hoogwaardige kwaliteit: Geniet van het comfort en design van New Balance
  • Uitgebreide collectie: Ontdek ons assortiment met diverse modellen en kleuren
  • Snelle bezorging: Geniet binnen no-time van je nieuwe sneakers
  • Gratis retourneren: Past het niet? Stuur ze kosteloos terug

New Balance: Een rijke historie

New Balance, een Amerikaans merk met een lange en rijke historie, staat garant voor hoogwaardige sportieve sneakers. Het verhaal begon in 1906 toen William J. Riley New Balance Arch Support Company oprichtte. Geïnspireerd door de perfecte balans van een kippenpoot, creëerde hij schoenen met ongeëvenaarde ondersteuning.

Innovatie en iconische modellen

In 1960 introduceerde New Balance de Trackster, de werelds eerste hardloopschoen met een geribbelde zool. Dit baanbrekende model was tevens de eerste in verschillende breedtes, wat een revolutie teweegbracht in de hardloopwereld.

Een van de meest bekende modellen is de 1500, gelanceerd in 1988. Deze schoen, met de bijnaam “De Bentley van de sneakers”, was destijds de duurste sportschoen op de markt en is nog steeds geliefd bij verzamelaars.

Naast de 1500 zijn er talloze andere iconische modellen, zoals de 410, die de filosofie van New Balance belichaamt: eenvoudig maar briljant. De 420 combineert een tijdloos design met ultiem loopcomfort, terwijl modellen als de 373, 574, 575, 576, 577 en 1300 tot de favorieten van sneakerliefhebbers behoren.

Made in USA / Made in UK

New Balance onderscheidt zich door haar productie in de Verenigde Staten en Engeland. In tegenstelling tot veel andere merken, kiest New Balance niet voor lageloonlanden. De “Made in USA” en “Made in UK” labels op de schoenen garanderen kwaliteit en vakmanschap.

Ontdek de wereld van New Balance bij Outsole!

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×