Toont alle 4 resultaten

EU 42.5
-30%
EU 42.5
-46%
 70,00
EU 41
-63%
 30,00
EU 36.5
-57%
 30,00

Adidas sneakers

De meest exclusieve Adidas sneakers online. Op zoek naar limited edition Adidas sneakers? Wij verkopen verschillende gelimiteerde modellen van dit geweldige merk, zoals de Adidas Tech Super, Torsion Integral, ZX 8000 en Adidas ZX Flux. Onze Adidas sneakers vind je niet in reguliere winkels. Outsole’s Adidas sneakers zijn collectors items van de afgelopen jaren. Onderscheid jezelf met een paar zeldzame Adidas sneakers dat je op straat niet tegenkomt. Adidas is een Duits merk en staat garant voor hoogwaardige sportieve sneakers. Niet alleen de kwaliteit, maar met name de klassieke designs is wat dit merk een heerlijke sneaker maakt. Een paar sneakers van dit unieke merk mag dan ook niet in jouw sneakercollectie ontbreken.

Merknaam

In 1924 richtte Adi Dassler in een klein stadje Bavaria (in Duitsland), het schoenenbedrijf ‘Gebrüder Dassler Schuhfabrik’ op. Zijn missie was om de atleten te voorzien van de beste spullen. Door een gouden medaille op de olympische spelen in Amsterdam, bereikte Adi Dassler zijn eerste succes.

In 1949 maakte hij een doorstart en ging zijn bedrijf opereren onder de naam ‘Adi Dassler Adidas Sportschuhfabrik’. In dit zelfde jaar bracht hij de eerste schoen uit met de welbekende legendarische drie strepen. Het Duitse elftal won in 1954 het WK en raad is welke schoenen er door dit elftal gedragen werden….. Dit was dan ook de grote doorbraak van Adidas in de voetballerij.

Hierna volgde er vele andere atleten die het vertrouwen hadden gekregen in dit unieke merk. Op deze manier heeft dit merk zich omhoog gewerkt tot waar ze nu staan, één van de mooiste en grootste schoenenmerken als je het aan ons vraagt.

Iconische sneakers
In al die jaren heeft Adidas vele unieke sneakers uitgebracht. Hieronder willen er graag een paar uitlichten.

ZX8000
Een van de tofste paartjes voor ons is de ZX8000. Met deze schoen werd er in de revolutie van de sportschoenen een nieuwe wending genomen. Bij deze schoen werd er namelijk een lichte demping in de midsole toegevoegd. Dit was niet het enigste succes van deze geweldige schoen. In de jaren daarop werd het de bekendste en meest succesvolste retro schoen van Adidas. Sinds de jaren tachtig tot vandaag de dag worden er nog steeds nieuwe ZX8000 sneakers gereleased.

Tech Super
De Tech Super mogen we als verzamelaars natuurlijk ook niet vergeten. In de jaren 90 onderscheidde deze schoen zich als de hardloopschoen voor middellange afstanden. De “Soft Cell” -technologie werd aan de zool toegevoegd wat leiden tot een uitstekende loopcomfort. In 2013 is er een nieuw leven in de jaren 90 geblazen door retro-modellen van de Tech Super te releasen. Wij zijn hier Adidas eeuwig voor dankbaar, want wij als verzamelaars konden weer heerlijke paartjes aan onze collectie toevoegen.

ZX Flux
Het laatste model dat wij als verzamelaars willen uitlichten, is de ZX Flux. Deze schoen is een afstammeling van de ZX8000. De combinatie van de ZX8000 functies en een streetstyle sneakerlook hebben gezorgd voor deze geweldige schoen. Dit is tot nu toe ook het laatst toegevoegde paartje aan de ZX familie.

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

× Contact of Winkelafspraak maken