Toont alle 7 resultaten

Premium schoenspanners ⭐⭐⭐⭐⭐

Ben je op zoek naar de juiste schoenspanner om je sneaker in shape te houden? Gebruik daarvoor onze premium schoenspanner. Hou je Nike Air Max 1’s of andere sneakers zo lang mogelijk in de juiste vorm en voorkom dat ze inzakken tijdens het stocken. Of je jouw sneakers nu in de doos laat of tentoonstelt. Niet onbelangrijk, je sneakers zien er met een spanner ook gewoon veel toffer uit in je sneakerkast, vitrine of op je sneakerplank!

We hebben onze premium Outsole schoenspanners in drie varianten: kunststof, hout en cederhout.

Premium kunststof schoenspanner

De meest eenvoudige hierin zijn onze premium zwarte kunststof schoenspanners. Deze zijn in twee maten beschikbaar, maat S en L. Voor maat S hebben we bewust voor een kleinere variant gekozen om niet teveel spanning op de relatief smalle voet te zetten. Maat L valt juist net wat groter uit, zodat ook grotere maten met een juist bredere voet de juiste spanning vinden.

Premium houten schoenspanners

Wil je een duurzame en toch niet al te dure oplossing, dan moet je absoluut gaan voor onze premium houten schoenspanners. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Een andere dikke plus is dat ze in veel maten beschikbaar zijn. Van 38/39 tot en met 47/48. Heb je een grotere of kleinere schoenmaat, pak dan de maat die het dichtst in de buurt komt.

Premium Cederhouten schoenspanners

Wil jij de meest duurzame oplossing voor je luxe paartjes, zodat jij het maximale uit je sneakers haalt? Dan moet je zeker voor onze premium ceder schoenspanners gaan. Deze zijn van super kwaliteit en gaan vanzelfsprekend lang mee. Het cederhout zorgt niet alleen voor een lekkere geur, maar zorgt er ook voor dat je sneakers niet te droog of te vochtig worden. Door de veren in de schoenspanner past de schoenspanner zich perfect aan je exclusieve sneaker aan. Zo weet je zeker dat jouw paartje de zorg krijgt die het verdient. Een ander groot pluspunt is dat deze spanners in veel maten verkrijgbaar zijn, zodat je jouw schoenmaat kan matchen. Van EU 38/39 tot EU 46/48. Als je een grotere of kleinere schoenmaat hebt, kies dan de dichtstbijzijnde maat.

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

× Contact of Winkelafspraak maken