Resultaat 1–60 van de 81 resultaten wordt getoond

Colored Tips veters ⭐⭐⭐⭐⭐

Outsole schoenveters kopen

Zijn je veters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om je veters te vernieuwen. Outsole is de plek voor nieuwe schoenveters. Wij maken deze van origineel materiaal in en zorgen ervoor dat je uit vele kleuren kan kiezen. Voor elk paar sneakers vind je de juiste match. Deze veters zijn verkrijgbaar van 100 tot en met 180 cm.

Belangrijk om te weten

Alle veters worden geleverd als set van 2 veters. Wij leveren de veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Als je de veters graag in speciale veterzakjes wilt ontvangen, kun je dit aangeven tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van de veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zal je niet merken tijdens het veteren.

Variatie in veters

Het is je misschien opgevallen dat sneakers worden geleverd met allerlei verschillende soorten veters. We hebben er bewust voor gekozen om het vetertype te standaardiseren. De breedte van de normale veters is 8 mm en 9 mm voor Ovale veters. Zo weet je zeker dat je de veters aanschaft die je nodig hebt.

Vervangende schoenveters

We gebruiken originele en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat je vervangende veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de sterkte van de veter en de eenvoud van de het strikken van je veters. Als je veters schoon wilt houden, raden we je aan om deze in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.

Veters reinigen of vervangen

Hoe krijg je veters schoon? Dit doe je door je schoenveters te laten weken in een kom met warm water en zeep. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander reinigingsmiddel. Hiermee worden de grootste en meest oppervlakkige vlekken van je veter verwijderd. Bij witte veters is dit in de praktijk erg lastig en we zien dat ze nooit meer echt wit worden. De keuze om een ​​nieuwe set veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.

Welke lengte veters heb ik nodig

Voor de meeste lage sneakers adviseren wij veters van 120 cm te kopen. Bij twijfel kun je je huidige veters opmeten. Kies 20 cm minder als je je veters niet strikt of als je maat kleiner is dan EU 38,5. Kies 20 cm langer als je de voorkeur geeft aan lange veterlussen of als je maat groter is dan EU 46.

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×