dennis wegereef team outsole nike air max 1 - Team Outsole

Dennis Wegereef
Grafisch vormgever

“Vergeleken met Frank en Bas ben ik een newbie in de sneakerwereld. Ik heb sneakers in brede zin altijd tof gevonden, maar ik ben geen enorme verzamelaar. Een paar jaar geleden werd mij verteld over sneakerevents en het hele gebeuren daar omheen. Ik was direct nieuwsgierig. Vervolgens ben naar Sneakerness Amsterdam 2013 gegaan, waar ik één mijn grails kocht: de Nike Air Max 1 Atmos Elephant. Ik kocht ze van Frank, waar ik hem en Bas voor het eerst ontmoette. Later sprak ik hen via Facebook over sneakers en het wereldje, ze konden mij hier alles over vertellen. Zodoende kwam ook Frank zijn idee om een webshop te starten ter sprake. Zij wisten ondertussen ook dat ik kennis heb van coderen en visueel webdesign. Frank had al een begin gemaakt. Eigenwijs dat ik ben, vond ik bepaalde details niet goed genoeg en die moest en zou ik voor hen aanpassen. De formule van ons drie samen als team werkte direct geweldig. Al met al vind ik het fantastisch om Outsole naar een hoger niveau te tillen en mijn passie voor visueel webdesign vrijwillig toe te kunnen passen. Ondertussen blijf ik over sneakers leren en daar kan ik geen genoeg van krijgen.”

frank klerks team outsole nike air max 1 - Team Outsole

Frank Klerks
Eigenaar

“Na opgegroeid te zijn met geweldige bergschoenen en sandalen, gebruikte ik toen ik 12 werd mijn verjaardagsgeld om mijn allereerste Nike Air Max 1 te kopen. Destijds was er nog geen Nike AM1 Hype. De meeste andere kids droegen toen Puma Race Cat’s of K-Swiss, dus eigenlijk was ik helemaal niet zo tof. Desondanks gaven mijn Nike Air Max mij een enorm ‘wow-gevoel’ en ik moest en zou meer AM1’s kopen. Dit begon met twee paar per jaar, vervolgens twee paar per maand en uiteindelijk kocht ik twee paar per week. Compleet doorgeslagen! Uiteraard moest ik continu andere paartjes uit mijn sneakercollectie verkopen om mijn verslaving te bekostigen. Deze combinatie van verkopen en kopen is exact wat ik nog steeds doe, alleen is het ondertussen aardig uit de hand gelopen. Ik ben begonnen aan Outsole als legitiem platform om 1000+ sneakers te verkopen; ondertussen zijn wij de grootste in Europa. Uiteraard wil ik ook mijn eigen collectie blijven uitbreiden, zolang mijn vriendin dat trekt. Outsole runnen doe ik samen met mijn beste vrienden: Bas vult met zijn kennis en fantastisch aanbod Outsole perfect aan en Dennis complementeert het team met zijn grafische ontwerpskills.”

bas honders team outsole nike air max 1 - Team Outsole

Bas Honders
Partner

“Het begon voor mij toen ik een jaar of 11 was. Op school zag ik veel oudere jongens op Nike Air Max Classic BW’s lopen en ik vond ze toen direct al geweldig. Na school rende ik direct naar mijn ouders om te smeken om zo’n paartje. Helaas kreeg ik niet het gehoopte antwoord: ‘dat dacht ik niet’. Ze zeiden destijds dat ik dan elke twee weken een nieuw paar sneakers zou moeten hebben, aangezien ik elke dag buiten voetbalde. Een vriend van me hielp me een paar maanden later om een paartje Nike Air Max 1 te importeren vanuit Amerika. Ik was direct verliefd! Toen ik 15 jaar oud was en een bijbaantje had, kreeg ik de kans om meer sneakers te kopen. Vanaf dit moment begon de sneakerverslaving. Ik begon mijzelf meer te verdiepen in het sneakerwereldje en ik begon met het doen van research via fora en social media. Ik heb mijzelf toen een hoop aangeleerd door al deze bronnen en door Frank. In de tussentijd begon ik met het in- en verkopen van sneakers om ervoor te zorgen dat ik mijn eigen sneakerverzameling kon bekostigen en vergroten. Nu zijn we jaren verder en doe ik datgene wat ik al heel lang wilde doen: het runnen van Outsole, samen met Frank en Dennis.”

nike air max 1 team outsole dennis wegereef bas honders frank klerks - Team Outsole
Wissen Toepassen (1)
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Heb je sneakergerelateerd advies nodig? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk op je bericht terug! Dit kan enkele uren duren. Cheers!

× Contact