Reken je items direct af en je bestelling wordt binnen 24 uur op werkdagen via PostNL verzonden ✓

Gemiddelde leveringstijd:
Nederland: 1 – 2 werkdagen
Europa: 3 – 7 werkdagen
Wereld: 5 – 10 werkdagen

Enveloppen kunnen een aantal dagen worden vertraagd. Wanneer er geen traceercode is kunnen wij deze helaas niet traceren. Mocht je envelop na vier weken niet bezorgd zijn, laat het dan alsjeblieft weten.

PostNL
Al onze pakketten zijn altijd aangekomen en daar zijn wij erg trots op! Jouw bestelling wordt bezorgd door onze partner MyParcel van PostNL. Items worden verzonden zodra jouw volledige betaling ontvangen is. Wij zorgen uiteraard voor een veilige verzending van jouw bestelling. Heb je gekozen voor een verzendmethode met track & trace code, dan ontvang je deze automatisch per e-mail, zodra je bestelling is verwerkt door PostNL.

Verzendkosten
Onze prijzen zijn exclusief verzend- en overige transactiekosten. Verzendkosten worden op basis van jouw locatie en het gewicht van het pakket automatisch berekend en toegevoegd aan het af te rekenen totaalbedrag. Binnen Nederland bedragen voor sneakers verzendkosten € 7. Wanneer je buiten de Europese Unie woont, kan je te maken krijgen met lokale douanekosten en belastingen. Hiervoor zijn we niet verantwoordelijk.

Bezorgtijd
Binnen Nederland heb je jouw pakket doorgaans binnen twee dagen in huis. De verwachte levertijd van jouw bestelling varieert per land. Voor Europa geldt doorgaans 1 week en buiten Europa kan dit oplopen tot 2 weken. Er zijn factoren die jouw bestelling kunnen vertragen, waar wij geen invloed op hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een douanecontrole. De genoemde tijden via track & trace informatie beheren wij helaas niet. Enveloppen kunnen een aantal dagen worden vertraagd. Wanneer er geen traceercode is kunnen wij deze helaas niet traceren. Mocht je envelop na vier weken niet bezorgd zijn, laat het dan alsjeblieft weten.