Opening hours
We zijn er op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 17.00. Komen deze tijden niet uit, neem dan contact met ons op voor andere mogelijkheden. Je kan bij ons terecht voor persoonlijk advies en om schoenen te passen. Daarnaast vind je bij ons alle veters, schoonmaakartikelen en schoenspanners. Klik hier om direct een winkelafspraak te maken.

Bezoekadres
Outsole
Watermanstraat 66
7324AK Apeldoorn

Personal shopping
Wij hebben geen ingerichte winkel waar je zomaar als klant kan binnenlopen en alle sneakers kan bekijken. Toch maken we personal shopping graag mogelijk en nodigen we je uit bij ons op locatie. Ideaal voor wanneer je persoonlijk advies nodig hebt voor je sneakers en accessoires. Omdat we niet altijd aanwezig zijn en een beperkte selectie van de voorraad op locatie hebben, vragen we je vooraf een afspraak te maken.

Click en collect
De meeste sneakers en accessoires kan je bij ons komen ophalen in Apeldoorn. Gemakkelijk voor als je in de buurt bent, of omdat je toch even de items in het echt wilt zien. Bij sneakers die niet opgehaald kan worden is er tijdens het afrekenen géén mogelijkheid om te kiezen voor ‘Ophalen’. Je betaalt vooraf online, op locatie via een betaalverzoek of contant (gepast). Neem contact met ons op voor een ophaalafspraak.