Wat is de gemiddelde levertijd?
Nederland: 1 – 2 werkdagen
Europa: 2 – 5 werkdagen
Wereld: 5 – 10 werkdagen
* Enveloppen zonder track & trace kunnen ongeveer 5 werkdagen vertraging oplopen.

Kan ik artikelen ophalen en passen?
Ja, het is mogelijk om je bestelling af te halen. Ons kantoor is gevestigd in Apeldoorn, Watermanstraat 66. Onze voorraad bevindt zich grotendeels in ons magazijn in Beekbergen. Daarom is het alleen mogelijk om je bestelling op afspraak af te halen. Deze afspraak kan je eenvoudig via de Contact-knop.

Kan ik mijn sneakers aan jullie verkopen?
Ja. Mogelijk zijn we geïnteresseerd in het kopen van je Nike Air Max 1’s of sneakercollectie. Je kan je paartjes aanbieden via de Contact-knop.

Zijn prijzen bespreekbaar?
Nee. De prijzen van de artikelen zijn vast en exclusief verzendkosten en eventuele PayPal-kosten.

Zijn prijzen inclusief verzendkosten?
Nee. Verzendkosten worden automatisch toegevoegd tijdens het afrekenen. De verzendkosten worden berekend op basis van je locatie en het gewicht van de item(s) in je winkelmand.

Waarom moet ik PayPal-kosten betalen?
We dekken geen extra PayPal-kosten of transactiekosten, aangezien je de betaling altijd per bankoverschrijving of iDEAL kan voldoen. Extra kosten willen we niet doorberekenen in onze productprijzen. Als je de voorkeur geeft aan PayPal en de bescherming ervan, zijn de gerelateerde kosten voor eigen rekening.

Kan ik mijn pakket volgen en traceren?
Heb je sneakers gekocht of gekozen voor een pakket met track en trace, dan kun je je pakket volgen zodra PostNL deze heeft verwerkt. Je ontvangt de tracking per e-mail. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor track en trace informatie. Deze informatie is mogelijk niet real-time en het is mogelijk dat PostNL niet je volledige adres weergeeft. Als je vragen hebt over de track en trace informatie, neem dan contact met ons op.

Zijn alle sneakers nieuw?
Nee. Sommige sneakers zijn nieuw, sommige zijn gedragen. Alle sneakers zijn tweedehands en kunnen tekenen van veroudering, opslag of slijtage hebben. Let op: ook sneakers nieuw in doos kunnen beschadigd zijn of zelfs niet meer draagbaar. De productfoto’s en extra informatie beschrijven de werkelijke staat van het paartje.

Kan ik alle sneakers dragen?
De meeste sneakers zijn draagbaar. We verkopen ook vintage en sneakers die puur voor display bedoeld zijn. Draagbaarheid van sneakers kan daarom niet worden gegarandeerd. Als een tussenzool gebarsten is of als er andere tekenen zijn die bevestigen dat de sneakers alleen voor display zijn, wordt dit vermeld.

Wat is mijn maat?
Bekijk onze maattabellen op deze pagina.

Worden sneakers double boxed verstuurd?
Alle sneakers met een originele doos worden double boxed verzonden. Artikelen zonder originele doos kunnen in een enkele doos worden verzonden. Wij zorgen ervoor dat je artikelen veilig worden verpakt.

Kan ik gekochte artikelen retourneren?
Sommige artikelen kunnen worden geretourneerd, sommige kunnen niet worden geretourneerd. Sneakers kunnen niet geretourneerd worden, lees alles over de details in onze voorwaarden. Andere artikelen dan sneakers kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Gebruik voor je aanvraag ons retourformulier.

Wat als de maat niet past?
We raden aan om een soortgelijk model in een winkel te proberen. Ook sneakers die niet passen kunnen niet geretourneerd worden. Lees in deze blog alles over hoe je maatproblemen kunt oplossen.

Kan ik sneakers inruilen?
Nee. We zijn niet geïnteresseerd in ruilen.

Kunnen jullie een specifieke sneaker voor mij vinden?
Nee. Het is niet mogelijk om andere artikelen te vinden dan de artikelen die op deze website worden weergegeven. Er zullen echter van tijd tot tijd updates zijn en je holy grail kan tussen deze updates zitten.

Wat is de definitie van toebox, mudguard, layer et cetera?

nike air max 1 components parts meaning by outsole toebox eyestay lining layer eyelets laces heel logo lacetip toebox mudguard overlay toe roll