Bij Outsole hebben we momenteel geen vacatures. Wel werken we altijd samen met stagiairs en bieden we de gelegenheid om bij ons af te studeren. Denk jij bij Outsole je droomstage te vinden, stuur ons dan een berichtje. We verklappen nu alvast dat we een persoonlijke klik én passie voor sneakers het allerbelangrijkst vinden.

Meewerkstage (MBO/HBO)
Ieder half jaar werken wij met twee stagiair(e)s die meewerken. Je bent bij Outsole direct one of the guys en draait volop mee. Je leert alles over het beheren van een online shop, inkopen/verkopen en marketing. Dagelijks ben je bezig met het verwerken van bestellingen, mooi maken van producten, fotografie en onze social media. Daarnaast staan we op enkele grote beurzen en brengen we limited kleding op de markt. Wij zijn erkend leerbedrijf voor de MBO-opleidingen:

  • E-commerce manager
  • E-commerce specialist
  • Marketing & Communication specialist
  • Commercieel medewerker
  • Ondernemer handel / small business
  • Junior accountmanager

Afstudeerstage (HBO/WO)
Naast meewerkstages bieden we ook de gelegenheid om bij ons af te studeren. Hierbij vinden we het belangrijk dat het er niet een zoveelste doorsnee marktonderzoek wordt gedaan. We zoeken samen naar een onderwerp waar jij van leert, Outsole beter van wordt en je ook nog eens een mooi cijfer op je LinkedIn kan zetten. Het allerbelangrijkste is dat je een onderzoek kan doen waar je iedere dag weer energie uit haalt.

Snuffelstage
Wanneer je een snuffelstage moet vervullen of een kortere stage moet lopen, kunnen wij ons voorstellen dat Outsole hiervoor een toffe plek is. We doen ons best om jaarlijks meerdere studenten hierbij te helpen en hen vooral wat bij te leren. Omdat een snuffelstage ook vanuit ons veel tijd vraagt en we niet iedereen bij ons in de keuken laten komen doen we dit in goed overleg. Voel je vrij om ons een berichtje te sturen om te kijken wat mogelijk is.

Neem contact met ons op ✓

 

YouTube video