Cashen met sneakers, dat kun jij ook!

Playboy logo outsole - Cashen met sneakers, dat kun jij ook!

Playboy | Editie 09 | september 2021

Rijk worden met sneakers? Ja, dat kan. De doorverkoopmarkt voor sneakers is groter dan ooit. Als je weet wat je doet, valt er veel geld te verdienen met het doorverkopen van bijzondere paartjes – zelfs als ze dan al gedragen zijn.

In de resalemarkt, waarop nieuwe en gebruikte sneakers worden doorverkocht, gaan miljarden euro’s om. Deskundigen voorspellen dat het de komende jaren alleen al in Amerika richting de 6 miljard (dollar) gaat, meldt de Financial Times. Volgens Bloomberg levert de doorverkoop van sneakers de afgelopen vijf jaar gemiddeld meer op dan de aandelen in de S&P 500-index die bestaat uit de 500 grootste bedrijven in de Verenigde Staten. Er zijn gasten die er honderdduizenden dollars per jaar mee verdienen.

OUD & NIEUW

Ja, nu hebben we je aandacht hè? Geld verdienen aan sneakers kan als particulier op grofweg twee manieren: met nieuwe sneakers en met gedragen sneakers. Heb je nog een paar Air Maxjes uit je gabberfase op zolder staan? Met een beetje geluk – toegegeven, heel veel geluk – zijn die nu een veelvoud waard van wat jij er destijds voor hebt betaald.

Frank Klerks (29) is de oprichter van Outsole, Europees Marktleider op het gebied van tweedehandssneakers. Waar op een platform als…..

LEES VERDER IN PLAYBOY EDITIE 09, 2021. 

Recente blogs

Recente mediaberichten

Wissen Toepassen (1)
  • No products in the cart.
×

Heb je sneakergerelateerd advies nodig? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk op je bericht terug! Dit kan enkele uren duren. Cheers!

× Contact