Sneakerness: de grootste sneakerbeurs (Amsterdam & Rotterdam)

Sneakerness is hét sneaker event waar je moet zijn als sneakerliefhebber. Dit evenement is niet zomaar een sneakerbeurs. Het representeert de sneakercultuur, die verzamelaars en liefhebbers uit alle landen aantrekt. Hier vind je alles van exclusieve limited editions tot unieke collector’s items die je nergens anders tegenkomt. Sneakerness vindt plaats in de grootste Europese steden, waaronder Amsterdam en Rotterdam.
 
 

Sneakerness x Outsole Rotterdam en Amsterdam (7)

 

Nergens zoveel sneakers op één plek

Wat Sneakerness zo speciaal maakt, is het brede aanbod aan sneakers. Je kunt hier zeldzame Air Max 1’s vinden die al jaren op je lijstje staan, maar ook de nieuwste Jordan en Yeezy releases die overal uitverkocht zijn. Sneakerness is de ultieme plek om de nieuwste sneaker trends te spotten en om waardevolle kennis uit te wisselen met andere enthousiastelingen en professionals uit de sneakerindustrie. Maar, het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je met een tof paar nieuwe sneakers naar huis gaat.

Sneakerness x Outsole Rotterdam en Amsterdam (2)

 

Culture en lifestyle event

Op Sneakerness worden ook diverse workshops en discussiepanels georganiseerd waar je meer kunt leren over de rijke geschiedenis van sneakers, hoe je je eigen sneakers kunt personaliseren en wat de toekomst van sneaker design in petto heeft. Deze sessies worden geleid door vooraanstaande sneaker designers, verzamelaars en insiders die hun kennis en ervaring delen. Sneakerness is dan ook veel meer dan alleen een sneakerbeurs; het is een volwaardig lifestyle event dat de moderne street culture viert.

De sfeer op Sneakerness is altijd energiek en inspirerend. Het is de ideale plek om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe connecties te leggen, allemaal verbonden door een liefde voor sneakers. Of je nu een casual sneakerliefhebber bent of een doorgewinterde verzamelaar, Sneakerness biedt voor ieder wat wils. Er is daarnaast voldoende eten en te drinken. Zelfs aan de jongste sneakerheads is gedacht met een kids corner. DJ’s verzorgen muziek en de sneakerkunst vormt de finishing touch.

Sneakerness x Outsole Rotterdam en Amsterdam (10)

 

Outsole x Sneakerness

Outsole is vanaf dag één een een vaste waarde op Sneakerness. We zijn er tientallen keren geweest en staan bekend om de indrukwekkende Muur van Air Max 1’s. Zoveel paartjes heb je niet eerder bij elkaar gezien. We nemen alle maten mee en zorgen dat je in iedere prijsklasse slaagt. Het aanbod varieert van vintage edities tot de nieuwste releases, nieuw en gedragen, allemaal 100% origineel. Daarnaast zorgen we ook voor een grote collectie veters en andere accessoires. Dat wil je niet missen.

 

Sneakerness x Outsole Rotterdam en Amsterdam (1)

 

Sneakerness in Nederland: Amsterdam en Rotterdam

Sneakerness Amsterdam en Sneakerness Rotterdam zijn twee van de meest spraakmakende stops op de Europese tour van het Sneakerness event. Elk van deze steden brengt zijn eigen unieke vibe en sneaker cultuur mee, waardoor elke editie een must-visit is voor zowel lokale als internationale sneakerliefhebbers.

Sneakerness Amsterdam: 25 & 26 mei 2024

De plek waar de urban cultuur en innovatie samenkomen is natuurlijk Amsterdam. Deze editie van Sneakerness trekt bezoekers van over de hele wereld en staat bekend om zijn creatieve flair en het uitgebreide aanbod van zowel mainstream als underground brands. De energieke sfeer, gecombineerd met een iconische locatie, zorgt ervoor dat elke editie van Sneakerness Amsterdam een onvergetelijk event is waar de nieuwste trends en exclusieve releases worden getoond.

Sneakerness Rotterdam: 26 & 27 oktober 2024

Rotterdam onderscheidt zich door de rijke street culture en de levendige sneaker community. Deze stad ademt straatcultuur en dat zie je terug in de diverse collecties en deelnemers op de beurs. Het event trekt een gemengd publiek van nieuwsgierige nieuwkomers tot doorgewinterde verzamelaars, allen op zoek naar die ene speciale vondst. Workshops en panels voegen een educatief element toe, waarbij deelnemers dieper in kunnen gaan op de aspecten van sneaker design en cultuur.

Overige locaties van Sneakerness -zoals Parijs, Londen, Zürich en Berlijn- bieden elk een unieke kijk op de lokale sneaker scene. Deze steden zijn zorgvuldig gekozen om hun eigen sneakercultuur te vertalen naar het evenement. Maar we moeten je bekennen, er gaat niets boven de Nederlandse edities.

 

Sneakerness x Outsole Rotterdam en Amsterdam (3)

 

Zorg dat je erbij bent!

Zien we je bij Sneakerness in Amsterdam of Rotterdam? Maak er een compleet dagje uit van en dompel jezelf onder in de ultieme sneaker en lifestyle ervaring! Hou onze socials in de gaten om tickets te winnen. Oh ja, moeten we iets voor je meenemen, stuur ons dan een berichtje. Tot op Sneakerness, cheers!

 

Sneakerness x Outsole Rotterdam en Amsterdam (4)

Foto’s door Nikki van Toorn <3

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×