Outsole’s Frank Klerks te gast in de nieuwe aflevering van Sneakerjagers

Sneakerjagers On Air | With Valerio Zeno en Kraantje Pappie | 09 July 2020

Outsole’s Frank Klerks te gast in de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

In aflevering 6 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast seizoen 2 ontvangt host van de show Valerio Zeno niemand minder dan de eigenaar van Outsole: Frank Klerks

Outsole is één van Europa’s grootste online aanbieders van limited Nike Air Max 1s en vele andere exclusieve sneakers. Mocht je wel eens naar Sneakerness zijn geweest, dan is het onmogelijk dat je niet langs de stand van Outsole bent gelopen. Met een gigantisch aanbod aan sneakers weet Frank en zijn team mensen te helpen aan de meest unieke vintage paartjes. Dus ben je op zoek naar de meest exclusieve Nike Air Max 1s? Dan ben je bij Outsole zeker op het goede adres. Zo hebben ze namelijk paartjes als de Nike Air Max 1 Patta x Parra Burgundy CherrywoodNike Air Max 1 Supreme Atmos Animal Pack en de Nike Air Max 1 F&F Parra in het assortiment. Werkelijk een candyshop voor de die-hard sneakerfreak!

Frank runt Outsole uit zijn passie voor sneakers die al een behoorlijke tijd geleden ontstond. Op zijn 16e werd Frank namelijk al een echte verzamelaar. Zijn favoriete model was uiteraard de Nike Air Max 1 waarvan destijds veel gelimiteerde edities uitkwamen. Hierdoor ging Frank zich echt in het wereldje verdiepen en ontpopte hij zich als een ware verzamelaar. De liefde voor de Air Max 1 is tot de dag van vandaag nog steeds terug te zien in het assortiment van Outsole dat meer dan 750 paar van dit model bevat.

In de podcast vertelt Frank alles over zijn bedrijf, de sneakerwereld en zijn passie voor sneakers. Benieuwd naar zijn verhaal? Aflevering 6 van het tweede seizoen van Sneakerjagers ‘On Air’ is vrijdag 10 juli 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts. Dit seizoen hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren!

×

Make a shopping appointment or questions about products? Let us know and we will answer you within a few hours.

×