Een stand vol met Air Max 1’s op Sneakerness Rotterdam

Sneakerjagers | 15 November 2019

Een stand vol met Air Max 1’s op Sneakerness Rotterdam

Frank, Bas en Dennis runnen samen het tweedehands sneakerplatform Outsole. Naast het runnen van deze website werkt Frank als operations manager bij een IT bedrijf, Bas werkt als een sport project manager en Dennis is visual designer. Outsole is de grootste webshop in Europa voor tweedehands sneakers. Meer dan 1000 verschillende paren staan op dit moment online. Het grootste deel van deze paren zijn de iconische Nike Air Max 1’s. Naast sneakers verkopen ze ook nog verschillende accessoires zoals unieke Nike en adidas veters.

Outsole

Outsole bestaat al ruim 10 jaar maar ze zijn niet begonnen als website. Er werd eerst via Hyves verkocht, daarna via Marktplaats en toen is er een een blog gemaakt. Hierna is vervolgens Outsole geboren. Op deze manier is een hobby uitgegroeid tot een baan. Via social media blijven zij up to date over de nieuwste sneakers en zij krijgen natuurlijk genoeg sneakers aangeboden. Op Sneakerness zal Outsole een stand hebben met daarop het grootste aanbod aan Air Max 1’s van het hele evenement. Daarnaast zullen ze ook de unieke Nike en adidas veters verkopen. Bij de stand van Outsole op Sneakerness zul je dus niet van gewone handelaars je paar Nike Air Max 1’s kopen, maar van sneaker verzamelaars in hart en nieren. Hun eerste aankoop ooit was dan ook de Nike Air Max 90 Red Safari en de meest recente aankoop was de Nike Air Max 1 Sports Pink. Voor recentere sneakers die niet op de webshop van Outsole te vinden zijn, verwijzen zij naar Sneaky Shoes.

Via de website kun je het gehele aanbod van Outsole zien en ook op hun Instagram en Facebook kun je ze volgen.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Outsole Sneakerness
Image by Nikki van Toorn

Click here for the original article

×

Make a shopping appointment or questions about products? Let us know and we will answer you within a few hours.

×