Smalle ovale veters – Wit

 7,95

Smalle ovale veters – Wit

 7,95

  • *

  • Custom tips kleur *

    Beschrijf het model en de kleurnaam. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.Bijvoorbeeld: Roze tips die matchen met de swooshes van de Air Max 1 Watermelon.

  • Custom tips kleur *

    Op je mobiel: tik op de gewenste kleur, swipen is niet nodig. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.

Smalle ovale veters - Wit

Koop smalle ovale veters
Zijn je veters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om je veters te vernieuwen. Outsole is jouw plek voor nieuwe schoenveters. Deze maken wij van origineel materiaal en zijn in vele kleuren leverbaar. Voor elk paar sneakers vind je de juiste match. Deze ovale veters zijn verkrijgbaar in 120 cm. Perfect voor bijvoorbeeld je New Balance 558.
Belangrijk om te weten
Alle veters worden geleverd als een set van 2 schoenveters. Wij leveren de veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Wil je je veters in speciale veterzakjes ontvangen, dan kun je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zul je niet merken bij het veteren.
Variatie in veters
De breedte van de ovale veters is 7 mm. De veters zijn de finishing touch van je sneakers, daarom helpen we je graag met het optimaliseren van je paar.
Vervangende Nike veters
We gebruiken originele en duurzame materialen zodat je veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de stevigheid van de veters en de eenvoud van het veterwerk. Als je veters schoon wilt houden, raden we je aan om je veters in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.
Veters schoonmaken of vervangen
Hoe maak je veters schoon? Dit doe je door je schoenveters in een kom met warm water en zeep te weken. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander schoonmaakmiddel. Hiermee verwijder je de grootste en meest oppervlakkige vlekken van je veters. Bij witte en sail veters is dit in de praktijk erg lastig, en we zien dat ze nooit meer echt wit worden. De keuze om een nieuw setje veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.
Welke lengte veters kopen
Voor de meeste lage sneakers adviseren wij om veters van 120 cm te gebruiken.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×