5 x Premium kunststof Outsole schoenspanner

 34,95

5 x Premium kunststof Outsole schoenspanner

 34,95

Inhoud

5 sets van 2 schoenspanners

5 x Premium kunststof Outsole schoenspanner

Ben je op zoek naar de juiste schoenspanner om je sneaker in shape te houden? Gebruik daarvoor onze premium schoenspanner. Hou je Nike Air Max 1’s of andere sneakers zo lang mogelijk in de juiste vorm en voorkom dat ze inzakken tijdens het stocken. Of je jouw sneakers nu in de doos laat of tentoonstelt. Niet onbelangrijk, je sneakers zien er met een spanner ook gewoon veel toffer uit in je sneakerkast, vitrine of op je sneakerplank!

We hebben schoenspanners in drie varianten: kunststof, hout en cederhout. De meest eenvoudige hierin zijn onze premium zwarte kunststof schoenspanners. Deze zijn in twee maten beschikbaar, maat S en L. Voor maat S hebben we bewust voor een kleinere variant gekozen om niet teveel spanning op de relatief smalle voet te zetten. Maat L valt juist net wat groter uit, zodat ook grotere maten met een juist bredere voet de juiste spanning vinden.

Gebruik maat S voor kleinere maten t/m 40 en L voor paartjes van maat 40,5 t/m 48,5. Wil je liever een schoenspanner die meer aansluit op jouw schoenmaat en ook meer doet dan alleen spanning brengen? Check dan onze houten en cederhouten spanners.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×