Sneaker Midsole Leather Whitener Collonil Carbon Lab Sneaker cleaner 200x150 - Midsole & Leather Sneaker White - Collonil Carbon Lab
voorbeeld1 200x150 - Midsole & Leather Sneaker White - Collonil Carbon Lab

Midsole & Leather Sneaker White – Collonil Carbon Lab

 9,95

Dit product kan worden bekeken en afgehaald in Apeldoorn. Twijfel je over de maat of conditie of wil je dit product eerst even vasthouden? Doorloop het afrekenproces en maak eenvoudig een afspraak. Betaal vooraf of kies voor betalen op locatie.

Carbon Lab Sneaker White. Dé whitener die je nodig hebt om jouw sneakerzolen te beschermen. De sneaker white brengt een witte laag aan op jouw sneakers, zonder dat je het risico loopt om je sneakers te verpesten met verf. Deze witlaag is weer- en regenbestendig, maar is bewust afwasbaar. In tegenstelling tot verf laat je geen repaint-sporen achter. Super handig dus om je midzool gauw weer wit te maken of een beschadigd gedeelte bij te werken. Naast de midzool kan is deze whitener ideaal voor leer of andere gladde materialen. Dus ook de bovenzijde van je witte leren sneakers laat je weer wit shinen. Super gemakkelijk te gebruiken: even schudden en druk de spons op het gedeelte dat je weer wit wilt hebben. Met het sponsje werk je het gedeelte af en voilà, je sneakers zijn weer fris! Ben je per ongeluk uitgeschoten, hou dan een vochtig doekje bij de hand, zoals onze speciale premium microvezeldoek. Waarom Collonil Carbon Lab? Omdat Outsole het belangrijk vindt dat je voor kwaliteit en niet voor hype gaat. Collonil is al jaren marktleider in schoenverzorging en test al haar producten uitvoerig op verschillende sneakers. Ook wordt er aan het milieu gedacht: Carbon Lab is gebaseerd op veilige biologische ingrediënten.

Extra informatie

Doel

Sneakermidsoles en lederen oppervlakten wit maken

Productcode

12002200

Inhoud

100 ml