Welke lengte veters heb ik nodig voor mijn Nike sneakers?

Wanneer je veters van je sneakers erg vies zijn of in het ergste geval kapot zijn, moeten ze worden vervangen. Maar het kan ook zijn dat je je sneakers gewoon een unieke uitstraling wilt geven. Wat we ook zien is dat Nike vaak de perfecte vetercombinatie over het hoofd ziet. We hebben je gedekt. Met onze collecties van meer dan 400 veters vind je zeker de juiste veters voor je sneakers. Het is belangrijk dat deze veters niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar dat de dikte, lengte en breedte ook perfect zijn. Als sneakerliefhebbers geloven we dat de veter de finishing touch is voor je schoenen.

De meest gestelde vraag is: “Hoe lang moeten de veters voor Nike Air Max 1 zijn?”. Wij geven advies over de perfecte veterlengte voor je Nike sneakers.

 

Hoe lang zijn de veters van Nike Air Max 1?

Hoe lang zijn de veters van Nike Air Max 1? De perfecte lengte voor je veters voor Nike Air Max 1 sneakers is 120 centimeter. We gaan ervan uit dat je tot het op één na hoogste gaatje veter en met een subtiele lus knoopt. 120 centimeter is de standaard maat voor Nike veters. Deze zijn 8 mm breed. Als je heel kleine Nike Air Max 1s hebt, kleiner dan maat 38, gebruik dan 100 centimeter. Als je een heel grote maat hebt, groter dan maat 45, gebruik dan 140 centimeter. Zelfs als je tot het hoogste gaatje wilt veteren, is de 140 cm variant een goede optie. Klik hier om je Nike Air Max 1 veters te kopen.

Hoe lang zijn de veters van Nike Air Max 90?

Nike Air Max 90s zijn iets anders dan Nike Air Max 1s. Daarom raden wij aan om de 140 centimeter Nike veters voor deze sneakers te gebruiken. Hierbij houd je rekening met je maat bij het kiezen van de perfecte veters. Voor kleinere maten kies je 120 centimeter. We raden aan om 140 cm te behouden voor grotere maten. Klik hier voor je Nike Air Max 90 veters.

Hoe lang zijn de veters van Nike Air Jordan?

Omdat de Nike Air Jordan meer vetergaatjes heeft, zijn er meer mogelijke variaties. We raden over het algemeen aan om 180 centimeter te gebruiken voor hoge Jordans. De meeste sneakerliefhebbers knopen hun Jordan-veters tot bovenaan. Als je dit niet prettig vindt en je veters eerder vastmaakt, kies dan voor Nike-veters van 160 centimeter. Voor Mid Jordans gebruik je ook deze 160 cm veters. Als je Jordan Lows hebt of als je je veters niet knoopt maar ze los laat hangen, kies dan 140 centimeter. Voor kleinere maten is 160 cm meestal de juiste keuze. Bij twijfel meet je je huidige veters op. De 180 cm Nike-veters zijn ook perfect voor je Nike SB Blazers. Je kunt hier je Nike Air Jordan veters kopen.

Hoe lang zijn de veters van Nike Air Force?

Onze Nike-veters passen ook perfect bij je Nike Air Force. We kunnen kort zijn over ideale veterlengtes. Gebruik 120 centimeter voor lage Air Forces, 140 centimeter voor Mid’s en 160 centimeter voor hoge Air Forces. Denk goed na of je een grote lus wilt of je veters los laat hangen. Afhankelijk hiervan kun je een maat groter of kleiner nemen. Koop je Nike Air Force-veters via deze link.

[:en]Nike Air Force 1 Low IO Premium Stash[:nl]Nike Air Force 1 Low 10 Premium Stash[:]

Hoe lang zijn de veters van Nike Dunk?

De veterlengtes voor de Dunks zijn vrij eenvoudig: gebruik 140 cm voor lage Dunks en gebruik 160 cm voor mid en hoge Dunks, afhankelijk van je schoenmaat. Als je je Dunk Lows liever met kleinere veters vastmaakt, gebruik dan onze 120 centimeter veters. Als je de Dunk Low liever tot het hoogste gaatje vastmaakt met een grote lus, gebruik dan gewoon 140 centimeter. Net als bij de Jordans is het ook hier moeilijker om advies te geven vanwege de vele modellen. Daarom raden we opnieuw aan om je huidige veters op te meten. Je kunt hier je Nike Dunk-veters kopen.

Nike Dunk Hi Supreme TZ LAF Livestrong

Hoe lang zijn de veters van Nike Dunk SB?

Dit is een gemakkelijke kopie en plak van gewone veters. Hoewel we speciale ovale SB-veters voor je SB’s hebben! Gebruik 140 cm voor lage Dunks en gebruik 160 cm voor mid en hoge Dunks, afhankelijk van je schoenmaat. Onze Nike SB-veters hebben een breedte van 0,9 cm. Nike gebruikt soms 0,9 cm en soms 1,0, maar wij hebben gekozen voor veters die niet te dik zijn voor je schoenen. Als je twijfelt over de maat die je echt nodig hebt, meet dan gewoon je huidige veters op. Koop je Nike Dunk SB-veters hier.

Hoe lang zijn de veters voor Adidas, Asics en New Balance?

We kunnen kort zijn over veters voor je Adidas, Asics en New Balance sneakers. Over het algemeen is het beste om 120 centimeter Adidas-veters te gebruiken. Als je hogere Adidas-sneakers hebt, meet dan de veters op. Meestal heb je 140 cm nodig. Koop je veters hier.

Adidas Torsion Integral S OG Ultra Green

Alle veterlengtes en sneakers in één oogopslag

Voor de meeste lage sneakers raden we aan om 120 cm veters te gebruiken. Dat geldt voor Adidas, Asics, New Balance, Nike en de meeste andere merken. Bij twijfel kun je je huidige veters opmeten. Kies 20 cm minder als je je veters niet strikt of als je maat kleiner is dan EU 38,5. Kies 20 cm langer als je liever grote veterlussen hebt of als je maat groter is dan EU 46. Sneakerlengtegids voor Nike sneakers:

Nike Air Max veters

 • Nike Air Max 1 veters – 120 cm
 • Nike Air Max 90 veters – 140 cm
 • Nike Air Max 95 veters – 120 cm
 • Nike Air Max 97 veters – 120 cm
 • Nike Air Max 180 veters – 120 cm
 • Nike Air Max BW veters – 140 cm

Nike Air Jordan veters

 • Nike Air Jordan Low veters – 140 cm
 • Nike Air Jordan Mid veters – 160 cm
 • Nike Air Jordan High veters – 180 cm

Nike Air Force veters

 • Nike Air Force Low veters – 120 cm
 • Nike Air Force Mid veters – 140 cm
 • Nike Air Force High veters – 160 cm

Nike Dunk veters / Nike SB Dunk veters

 • Nike Dunk Low veters – 120 cm
 • Nike Dunk Mid veters – 140 cm
 • Nike Dunk High veters – 160 cm

Nike Blazer veters

 • Nike Blazer Low veters – 160 cm
 • Nike Blazer High veters – 180 cm
×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×