Wax veters – Zwart

 7,95

Wax veters – Zwart

 7,95

  • *

  • Custom tips kleur *

    Beschrijf het model en de kleurnaam. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.Bijvoorbeeld: Roze tips die matchen met de swooshes van de Air Max 1 Watermelon.

  • Custom tips kleur *

    Op je mobiel: tik op de gewenste kleur, swipen is niet nodig. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.

Wax veters - Zwart

Platte wax schoenveters kopen
Zijn je veters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om je veters te vernieuwen. Outsole is de plek voor nieuwe schoenveters. Wij maken deze van duurzaam wax materiaal in en zorgen ervoor dat je uit vele kleuren kan kiezen.

Belangrijk om te weten
Alle waxveters worden geleverd als set van 2 schoenveters. Wij leveren de veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Als je je veters graag in speciale veterzakjes wilt ontvangen, kun je dit aangeven tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van de veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zal je niet merken tijdens het veteren.

Variatie in veters
Het is je wellicht opgevallen dat schoenen worden geleverd met allerlei verschillende soorten veters. We hebben er bewust voor gekozen om het type veters te standaardiseren. De breedte van de platte veters is 8 mm. Zo weet je zeker dat je de waxed veters aanschaft die je nodig hebt. De veters zijn de finishing touch van je schoenen en we helpen je graag met het perfectioneren van je paartje.

Vervangende schoenveters
We gebruiken originele en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat je veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de sterkte van de veter en de eenvoud van de het strikken van je veters. Als je veters schoon wilt houden, raden we je aan om deze in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.

Veters reinigen of vervangen
Hoe krijg je veters schoon? Dit doe je door je schoenveters te laten weken in een kom met warm water en zeep. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander reinigingsmiddel. Hiermee worden de grootste en meest oppervlakkige vlekken van je veter verwijderd. Bij witte veters is dit in de praktijk erg lastig en we zien dat ze nooit meer echt wit worden. De keuze om een ​​nieuwe set veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.

Welke lengte heb ik nodig
Voor de meeste lage sneakers adviseren wij waxed veters van 120 cm te gebruiken. Bij twijfel kun je je huidige veters opmeten.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×