Wax Ronde veters – Navy

 7,95

Wax Ronde veters – Navy

 7,95

  • *

  • Custom tips kleur *

    Beschrijf het model en de kleurnaam. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.Bijvoorbeeld: Roze tips die matchen met de swooshes van de Air Max 1 Watermelon.

  • Custom tips kleur *

    Op je mobiel: tik op de gewenste kleur, swipen is niet nodig. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.

Wax Ronde veters - Navy

Koop wax rope veters

Deze ronde veters zijn perfect voor je schoenen en sneakers. Zijn je schoenveters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om je veters te vernieuwen. Outsole is jouw plek voor nieuwe schoenveters. We maken deze van origineel materiaal en hebben ze in vele kleuren op voorraad. Voor elk paar schoenen vind je de juiste match. Deze ronde veters zijn verkrijgbaar in 120 cm.

Belangrijk om te weten

Alle waxed veters worden geleverd als een set van 2 veters. Wij leveren de rope veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Wil je je veters in speciale veterzakjes ontvangen, dan kun je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van de veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zul je niet merken bij het veteren.

Variatie in veters

Het is je misschien opgevallen dat schoenen worden geleverd met allerlei verschillende soorten veters. We hebben er bewust voor gekozen om het vetertype te standaardiseren. Onze ronde veters hebben een breedte van 3 mm. De veters zijn de finishing touch van je paartje. Zo helpen we je graag met het optimaliseren van je paar.

Vervangende waxed rope veters

We gebruiken originele en duurzame materialen zodat je veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de stevigheid van de veters en de eenvoud van de vetersluiting. Als je je ronde veters schoon wilt houden, raden we je aan om je veters in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.

Veters schoonmaken of vervangen

Hoe schoenveters schoonmaken? Dit doe je door je veters in een kom met warm water en zeep te weken. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander schoonmaakmiddel. Hiermee verwijder je de grootste en meest oppervlakkige vlekken van je veters. Bij lichte veters is dit in de praktijk erg lastig, en we zien dat ze nooit meer echt wit worden. De keuze om een nieuwe setje ronde veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.

Welke lengte waxveters kopen

Voor de meeste schoenen en sneakers adviseren wij om veters van 120 cm te gebruiken.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×