Colored Tips veters – Sail – Koningsblauw

 7,95

Colored Tips veters – Sail – Koningsblauw

 7,95

Colored Tips veters - Sail - Koningsblauw

Schoenveters met gekleurde nestels kopen
Zijn je veters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om je veters te vernieuwen. Outsole is dé plek voor nieuwe schoenveters. Wij maken deze van origineel materiaal en in vele kleuren. Zo vind je voor elk paar sneakers de juiste match. De witte veters zijn verkrijgbaar in alle lengtes en de zwarte alleen in 120 cm. Belangrijke waarvoor onze Colored Tips veters kan gebruiken zijn:

 • Nike veters
 • Jordan veters
 • Adidas veters
 • New Balance veters
 • Asics veters
 • Vans veters
 • Converse veters
 • Karhu veters
 • Reebok veters
 • Puma veters
 • Saucony veters

Belangrijk om te weten
Alle veters worden geleverd als set van 2 schoenveters. Wij leveren de veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Als je je veters graag in speciale veterzakjes wilt ontvangen, kun je dit aangeven tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van de veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zul je niet merken bij het veteren.

Variatie in veters
Het is je wellicht opgevallen dat sneakers worden geleverd met allerlei verschillende soorten veters. We hebben er bewust voor gekozen om het vetertype te standaardiseren. De breedte van de Colored Tips veters is 8 mm. Zo weet je zeker dat je de veters aanschaft die je nodig hebt. De veters zijn de finishing touch van je sneakers. We helpen je graag met het perfectioneren van jouw paartje.

Vervangende schoenveters
We gebruiken originele en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat je veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de sterkte van de veter en de eenvoud van de vetersluiting. Als je je veters schoon wilt houden, raden we je aan om je veters in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.

Veters schoonmaken of vervangen
Hoe kan je veters weer schoon krijgen? Dit doe je door je schoenveters te laten weken in een kom met warm water en zeep. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander reinigingsmiddel. Hiermee worden de grootste en meest oppervlakkige vlekken van je veter verwijderd. Bij witte veters is dit in de praktijk erg lastig, en we zien dat ze nooit meer echt wit worden. De keuze om een ​​nieuwe set veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.

Welke lengte veters te kopen?
Voor de meeste lage sneakers adviseren wij veters van 120 cm te gebruiken. Dat geldt voor Adidas, Asics, New Balance, Nike en de meeste andere merken. Bij twijfel kun je je huidige veters opmeten. Deze sail veters hebben we niet in andere maten dan 120 cm.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×