Brede veters – Cherry

 6,95

Brede veters – Cherry

 6,95

  • *

  • Custom tips kleur *

    Beschrijf het model en de kleurnaam. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.Bijvoorbeeld: Roze tips die matchen met de swooshes van de Air Max 1 Watermelon.

  • Custom tips kleur *

    Op je mobiel: tik op de gewenste kleur, swipen is niet nodig. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.

Brede veters - Cherry

Brede platte schoenveters kopen
Zijn je veters kapot of vies geworden? Tijd om ze te vernieuwen! Bij Outsole vind je nieuwe schoenveters, gemaakt van origineel materiaal en beschikbaar in veel kleuren. Voor elk paar sneakers hebben we de juiste match. Deze brede veters zijn verkrijgbaar van 100 tot en met 160 cm.

 

Belangrijke info
De veters komen als een set van 2 veters. We versturen ze zonder extra verpakking in een envelop, om de verzendkosten laag te houden. Als je ze liever in speciale veterzakjes wilt ontvangen vink je dat aan bij het afrekenen. De opgegeven lengte kan 5 cm meer of minder zijn, maar dit maakt geen verschil als je de schoenen vetert.

 

Verschillende veters
Je hebt vast gemerkt dat schoenen met allerlei soorten veters worden geleverd. Wij hebben ervoor gekozen om het type veter te standaardiseren. Deze vervangende veters zijn 10 mm breed zonder spanning en 8 mm breed met spanning. De veters zijn de finishing touch van je sneakers en wij helpen je graag om jouw paar te perfectioneren.

 

Vervangende schoenveters
We gebruiken duurzame materialen zodat je veters lang meegaan. Dit zijn zogenoemde double layered veters. De juiste mix van polyester en katoen zorgt voor extra stevige veters en gemakkelijk strikken. Om ze schoon te houden, adviseren we een beschermingsspray zoals onze Carbon Lab Protecting Spray.

 

Veters schoonmaken of vervangen
Hoe maak je schoenveters schoon? Door ze te laten weken in warm water met zeep. Gebruik onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander schoonmaakmiddel om vlekken te verwijderen. Bij lichte veters is dat vaak lastig. Dan is het slim om een nieuwe set brede veters aan te schaffen.

 

Welke lengte veters heb ik nodig?
Voor de meeste lage sneakers raden we 120 cm veters aan. Twijfel je? Meet dan je huidige veters op. Kies 20 cm korter als je ze niet strikt of als je maat kleiner is dan EU 38.5. Kies 20 cm langer als je grote veterlussen wilt of als je maat groter is dan EU 46.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×