Nike SB veters – Zwart (5 pack)

 29,95

Nike SB veters – Zwart (5 pack)

 29,95

  • *

  • Custom tips kleur *

    Beschrijf het model en de kleurnaam. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.Bijvoorbeeld: Roze tips die matchen met de swooshes van de Air Max 1 Watermelon.

  • Custom tips kleur *

    Op je mobiel: tik op de gewenste kleur, swipen is niet nodig. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.

Nike SB veters - Zwart (5 pack)

Ovale Nike SB veters kopen
Zijn je veters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om je veters te vernieuwen. Outsole is dé plek voor nieuwe schoenveters. Wij maken deze van origineel materiaal en in vele kleuren. Zo vind je voor elk paar sneakers de juiste match. We hebben de SB veters beschikbaar in maten 120 cm tot en met 180 cm.

Belangrijk om te weten
Alle veters worden geleverd als set van 2 schoenveters. Wij leveren de SB veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Als je je veters graag in speciale veterzakjes wilt ontvangen, kun je dit aangeven tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van de veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zul je niet merken bij het veteren.

Variatie in veters
Het is je wellicht opgevallen dat sneakers worden geleverd met allerlei verschillende soorten veters. We hebben er bewust voor gekozen om het vetertype te standaardiseren. De breedte van de ovale SB veters is 9 mm. Zo weet je zeker dat je de veters aanschaft die je nodig hebt. De veters zijn de finishing touch van je sneakers. We helpen je graag met het perfectioneren van jouw paartje.

Vervangende schoenveters
We gebruiken originele en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat je veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de sterkte van de veter en de eenvoud van de vetersluiting. Als je je SB Dunk veters schoon wilt houden, raden we je aan om je veters in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.

Veters schoonmaken of vervangen
Hoe kan je veters weer schoon krijgen? Dit doe je door je schoenveters te laten weken in een kom met warm water en zeep. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander reinigingsmiddel. Hiermee worden de grootste en meest oppervlakkige vlekken van je veter verwijderd. Bij witte SB veters is dit in de praktijk erg lastig en we zien dat ze nooit meer echt wit worden. De keuze om een ​​nieuwe set veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.

Welke lengte veters te kopen?
Voor de SB Dunks adviseren we meestal 140 cm aan te houden. Strik je je veters echter niet of is je maat kleiner dan 38,5, kies dan voor 20 centimeter minder. Kies juist voor 20 cm extra als je van een lange lus houdt of een grotere maat hebt dan 46.

  • Nike SB Dunk Low laces – 140 cm (120 cm wanneer je niet strikt)
  • Nike SB Dunk Mid laces – 140 cm (120 cm wanneer je niet strikt)
  • Nike SB Dunk High laces – 160 cm (140 cm wanneer je niet strikt, 180 cm wanneer je een grote maat hebt of juist lange lussen wilt)

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×