Nike SB veters – Koningsblauw

 7,95

Nike SB veters – Koningsblauw

 7,95

  • *

  • Custom tips kleur *

    Beschrijf het model en de kleurnaam. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.Bijvoorbeeld: Roze tips die matchen met de swooshes van de Air Max 1 Watermelon.

  • Custom tips kleur *

    Op je mobiel: tik op de gewenste kleur, swipen is niet nodig. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.

Nike SB veters - Koningsblauw

Koop Nike SB veters
Zijn je veters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om je veters te vernieuwen. Outsole is jouw plek voor nieuwe schoenveters. Deze maken wij van origineel materiaal en zijn in vele kleuren leverbaar. Voor elk paar sneakers vind je de juiste match. Deze SB veters zijn verkrijgbaar van 120 tot 180 cm.

Belangrijk om te weten
Alle veters worden geleverd als een set van 2 schoenveters. Wij leveren de veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Wil je je veters in speciale veterzakjes ontvangen, dan kun je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van de SB-veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zal je niet merken bij het veteren.

Variatie in veters
Het is je misschien opgevallen dat Dunks en andere SB-sneakers met allemaal verschillende soorten veters worden geleverd. We hebben er bewust voor gekozen om het vetertype te standaardiseren. De breedte van de ovale veters is 9 mm. Zo weet je zeker dat je de veters aanschaft die je nodig hebt. De veters zijn de finishing touch van je sneakers, daarom helpen we je graag met het optimaliseren van je paar.

Vervangende Nike veters
We gebruiken originele en duurzame materialen zodat je veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de stevigheid van de veters en de eenvoud van het veterwerk. Als je je SB-veters schoon wilt houden, raden we je aan om je veters in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.

Veters schoonmaken of vervangen
Hoe maak je veters schoon? Dit doe je door je schoenveters in een kom met warm water en zeep te weken. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander schoonmaakmiddel. Hiermee verwijder je de grootste en meest oppervlakkige vlekken van je veters. Bij witte SB-veters is dit in de praktijk erg lastig, en we zien dat ze nooit meer echt wit worden. De keuze om een nieuw setje veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.

Welke lengte veters kopen
Voor de meeste SB sneakers adviseren wij om veters van 140 cm te gebruiken. Bij twijfel kun je je huidige veters opmeten. Kies 20 cm korter als je maat kleiner is dan EU 38,5 of als je je veters niet strikt. Kies 20 cm langer als je de voorkeur geeft aan grote veterlussen of als je maat groter is dan EU 46.

Nike SB Dunk Low veters – 140 cm (120 cm als je niet strikt)
Nike SB Dunk Mid veters – 140 cm (120 cm als je niet strikt)
Nike SB Dunk High veters – 160 cm (140 cm als je niet strikt, 180 cm voor grote maten of als je de voorkeur geeft aan lange veterlussen)

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×