Asics veters – Fluororanje

 7,95

Asics veters – Fluororanje

 7,95

  • *

  • Custom tips kleur *

    Beschrijf het model en de kleurnaam. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.Bijvoorbeeld: Roze tips die matchen met de swooshes van de Air Max 1 Watermelon.

  • Custom tips kleur *

    Op je mobiel: tik op de gewenste kleur, swipen is niet nodig. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.

Asics veters - Fluororanje

Asics veters kopen
Zijn je Asics veters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om je veters te vervangen. Voor de meeste sneakers heb je onze structuur Asics veters nodig. Deze maken we van origineel materiaal, met een perfecte breedte van 8 mm. We hebben een breed assortiment aan veterkleuren beschikbaar, zodat je voor elk paar sneakers de juiste match vindt. Hieronder vind je de lengte die je nodig hebt voor je paar sneakers.

Belangrijk om te weten
Alle veters worden geleverd als set van 2 schoenveters. Wij leveren de veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Als je de veters graag in speciale veterzakjes wilt ontvangen, kun je dit aangeven tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van de veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zul je niet merken bij het veteren. Ook is het belangrijk om te weten dat de kleur van deze Asics veters kan verschillen per type scherm waarop je de foto’s bekijkt. Heb je een andere kleur nodig? Bekijk onze platte Asics veters.

Variatie in veters
Het is je wellicht opgevallen dat Asics-sneakers worden geleverd met allerlei verschillende soorten veters. We hebben er bewust voor gekozen om het vetertype te standaardiseren en hebben vervolgens twee soorten geproduceerd: Standaard veters (met textuur) en platte veters. Zo weet je zeker dat je de veters aanschaft die je nodig hebt. De veters zijn de finishing touch van je sneakers, dus we helpen je graag met het perfectioneren van je paar.

Vervangende schoenveters
We gebruiken originele en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat je veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de sterkte van de veter en de eenvoud van de vetersluiting. Als je je veters schoon wilt houden, raden we je aan om je veters in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.

Veters reinigen of vervangen
Hoe schoenveters schoonmaken? Dit doe je door je schoenveters te laten weken in een kom met warm water en zeep. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander reinigingsmiddel. Hiermee worden de grootste en meest oppervlakkige vlekken van je veter verwijderd. Bij witte veters is dit in de praktijk erg lastig en we zien dat ze nooit meer echt wit worden. De keuze om een ​​nieuwe set veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.

Welke lengte veters te kopen?
Voor Asics adviseren wij in het algemeen 120 cm veters te gebruiken. Bij twijfel kun je je huidige veters opmeten. Als je bijvoorbeeld een andere lengte nodig hebt, raden we je aan om voor onze platte Asics veters te gaan. Die zijn er van 100 cm tot 180 cm.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×