Asics platte veters – Magenta

 6,95

Asics platte veters – Magenta

 6,95

  • *

  • Custom tips kleur *

    Beschrijf het model en de kleurnaam. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.Bijvoorbeeld: Roze tips die matchen met de swooshes van de Air Max 1 Watermelon.

  • Custom tips kleur *

    Op je mobiel: tik op de gewenste kleur, swipen is niet nodig. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.

Asics platte veters - Magenta

Koop Asics schoenveters

Zijn je veters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om je veters te vernieuwen. Outsole is jouw plek voor nieuwe veters. We maken deze van origineel materiaal en hebben ze in vele kleuren verkrijgbaar. Voor elk paar sneakers vind je de juiste match. Deze platte Asics veters zijn verkrijgbaar van 100 tot en met 180 cm.

 

Belangrijk om te weten

Alle veters worden geleverd als een set van 2 schoenveters. Wij leveren de veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Wil je veters in speciale veterzakjes ontvangen, dan kun je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van de veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zal je niet merken bij het veteren.

 

Variatie in veters

Het is je misschien opgevallen dat Asics sneakers worden geleverd met allerlei verschillende soorten veters. We hebben er bewust voor gekozen om het type veter te standaardiseren en hebben twee soorten geproduceerd:veters met structuur en deze platte veters. Zo weet je zeker dat je de veters aanschaft die je nodig hebt. De veters zijn de finishing touch van je sneakers en we helpen je graag met het perfectioneren van je paar.

 

Vervangende Asics veters

We gebruiken originele en duurzame materialen zodat je veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de stevigheid van de veters en de eenvoud van de vetersluiting. Als je Asics veters schoon wilt houden, raden we je aan om je veters in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.

 

Veters schoonmaken of vervangen

Hoe maak je veters schoon? Dit doe je door je veters in een kom met warm water en zeep te weken. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander schoonmaakmiddel. Hiermee verwijder je de grootste en meest oppervlakkige vlekken van je veters. Bij lichte veters is dit in de praktijk erg lastig en we zien dat ze nooit meer echt clean worden. De keuze om een nieuw setje platte Asics veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.

 

Welke lengte veters heb ik nodig

Voor de meeste lage Asics sneakers adviseren wij om veters van 120 cm te gebruiken. Bij twijfel kun je je huidige veters opmeten. Kies 20 cm minder als je je veters niet strikt of als je maat kleiner is dan EU 39. Kies 20 cm langer als je de voorkeur geeft aan grote veterlussen of als je maat groter is dan EU 46.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×