Adidas Campus veters – Roze

 7,95

Adidas Campus veters – Roze

 7,95

  • *

  • Custom tips kleur *

    Beschrijf het model en de kleurnaam. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.Bijvoorbeeld: Roze tips die matchen met de swooshes van de Air Max 1 Watermelon.

  • Custom tips kleur *

    Op je mobiel: tik op de gewenste kleur, swipen is niet nodig. Aangepaste veters kunnen niet worden geretourneerd. De kleurtoon kan iets afwijken van je scherm.

Adidas Campus veters - Roze

Extra brede schoenveters
Zijn je veters kapot, vies geworden of ben je op zoek naar nieuwe Adidas Campus veters? Dan is het tijd om ze te vernieuwen! Bij Outsole vind je nieuwe schoenveters, gemaakt van origineel materiaal en beschikbaar in verschillende kleuren. Voor elk paar sneakers hebben we de juiste match. Deze extra brede veters zijn verkrijgbaar in lengtes van 120 en 140 cm.

 

Belangrijke informatie
De veters worden geleverd als een set van 2 veters. We versturen ze zonder extra verpakking in een envelop om de verzendkosten laag te houden. Als je liever wilt dat ze in speciale veterzakjes worden bezorgd, vink dan die optie aan bij het afrekenen. De opgegeven lengte kan 5 cm meer of minder zijn, maar dit heeft geen invloed bij het strikken van de schoenen.

 

Verschillende veters
Je hebt vast gemerkt dat schoenen worden geleverd met diverse soorten veters. Wij hebben ervoor gekozen om het type veter te standaardiseren. Deze vervangende veters zijn 2 cm breed, perfect passend als Adidas Campus veters. De veters vormen de finishing touch van je sneakers, en wij helpen je graag om jouw paar te perfectioneren.

 

Vervangende schoenveters
We gebruiken duurzame materialen, waardoor je veters lang meegaan. De juiste mix van polyester en katoen zorgt voor extra stevige veters die gemakkelijk te strikken zijn. Om ze schoon te houden, adviseren we een beschermingsspray zoals onze Carbon Lab Protecting Spray.

 

Schoenveters schoonmaken of vervangen
Hoe maak je schoenveters schoon? Door ze te laten weken in warm water met zeep. Gebruik onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander schoonmaakmiddel om vlekken te verwijderen. Bij lichte veters is dat vaak lastig. In dat geval is het slim om een nieuwe set brede veters aan te schaffen.

 

Welke lengte veters moet je kopen?
Voor de meeste lage sneakers raden we 120 cm veters aan. Voor Adidas Campus worden meestal 140 cm veters gebruikt. Twijfel je? Meet dan je huidige veters op. Kies 20 cm korter als je ze niet strak aantrekt of als je maat kleiner is dan EU 38.5. Kies 20 cm langer als je grote veterlussen wilt of als je maat groter is dan EU 46.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×