5 x Anti Crease Shield – Wit

 29,95

5 x Anti Crease Shield – Wit

 29,95

5 x Anti Crease Shield - Wit

Wat te doen tegen creasing? Je weet wel, die verschrikkelijk lelijke kreukelplekken op de toebox van je sneakers. Net één dag je nieuwe paartje Nike Air Max 1 of Nike Air Jordan 1, zit je schoen alweer vol met kreukels. Daar hebben wij de oplossing voor! Met onze anti-crease sneaker protector soft shields bescherm je jouw toebox tegen creasing. De kreukels worden aanzienlijk minder en ook de nare vouwen in je mudguard verminder je.

Wat is creasing of wat zijn creases? Door het dragen van je sneakers vouwt de toebox, het materiaal boven je middenvoet. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij het hurken of wanneer je je op je tenen afzet. Deze vouwen resulteren in kreukels, soms groot en soms zijn het net kleine scheurtjes, waar vervolgens vuil in gaat zitten. Ook in mesh en andere stoffen toeboxes zie je hierdoor vieze strepen op de plek waar je toebox vouwt.

Sommige sneakerheads kiezen ervoor door bij iedere stap en beweging spastisch te letten op hoe ze bewegen. Dat kan gelukkig ook anders, het ontstaan van creases kan je aanzienlijk verminderen met onze anti-crease sneaker protector soft shields. Deze shields zijn van een zacht kunststof materiaal, waardoor je er zo weinig mogelijk van voelt. De sneaker blijft relatief flexibel en je kan normaal blijven lopen. Met kleine gaatjes in de protector shields zorgen we ervoor dat je sneaker blijft ademen. Op de shields is een 3M plakstrip geplaatst, waardoor de shields op hun plek in je sneakers blijven, maar je sneakers niet beschadigen.

Deze anti-crease sneaker protector soft shields worden verkocht als 5 sets van 2 shields.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

×