Ovale veters – Goudgeel

 7,95

Ovale veters – Goudgeel

 7,95

Ovale veters - Goudgeel

Koop ovale veters bij Outsole

Zijn je ovale veters beschadigd of vuil geworden? Dan is het tijd om deze te vernieuwen. Outsole is jouw plek voor nieuwe ovale veters. We maken deze van origineel materiaal en hebben ze in vele kleuren verkrijgbaar. Voor elk paar sneakers vind je de juiste match. Deze veters zijn verkrijgbaar in 120 cm tot en met 180 cm.

 

Belangrijk om te weten

Alle ovale veters worden geleverd als een set van 2 veters. Wij leveren de ovale veters zonder extra verpakking in een envelop. Zo kunnen we de verzendkosten aantrekkelijk laag houden. Wil je ovale veters in speciale veterzakjes ontvangen, dan kun je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen. De opgegeven lengte van de ovale veters kan 5 cm meer of minder zijn. Maak je geen zorgen, deze verschillen zal je niet merken bij het veteren.

 

Variatie in ovale veters

Het is je misschien opgevallen dat sneakers worden geleverd met allerlei verschillende soorten ovale veters. Deze ovale veters hebben de ideale breedte van 9 mm. Zo weet je zeker dat je de ovale veters aanschaft die je nodig hebt. De ovale veters zijn de finishing touch van je sneakers en we helpen je graag met het perfectioneren van je paar.

 

Vervangende schoenveters

We gebruiken originele en duurzame materialen zodat je ovale veters lang meegaan. De juiste combinatie van polyester en katoen is essentieel voor de stevigheid van de veters en de eenvoud van de ovale vetersluiting. Als je veters schoon wilt houden, raden we je aan om je ovale veters in te spuiten met een beschermingsspray. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Protecting Spray.

 

Veters schoonmaken of vervangen

Hoe maak je veters schoon? Dit doe je door je ovale veters in een kom met warm water en zeep te weken. Gebruik bijvoorbeeld onze Carbon Lab Cleaning Solution of een ander schoonmaakmiddel. Hiermee verwijder je de grootste en meest oppervlakkige vlekken. Bij lichte veters is dit in de praktijk erg lastig en we zien dat ze nooit meer echt clean worden. De keuze om een nieuw setje ovale veters aan te schaffen is dan ook snel gemaakt.

 

Welke lengte ovale veters heb ik nodig

Voor de meeste lage sneakers adviseren wij om veters van 120 cm te gebruiken. Bij twijfel raden we je aan om je huidige veters op te meten.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Heb je sneakergerelateerd advies nodig? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk op je bericht terug! Dit kan enkele uren duren. Cheers!

× Contact