Veters per Nike model

Als je op zoek bent naar nieuwe veters voor je Nike schoenen, is het belangrijk om te weten welke lengte en stijl geschikt is voor jouw specifieke model. Bij Nike zijn er verschillende modellen, zoals de Air Max 1, Air Max 90, Air Max 95 en Air Jordan, die elk verschillende lengtes en stijlen van veters vereisen. Voor de Nike Dunk Low en High en Nike SB Dunk Low en High zijn er ook specifieke veters beschikbaar.

Om de juiste veters te kiezen, is het belangrijk om de lengte en stijl van je huidige veters te meten en te vergelijken met de beschikbare opties. Zo hebben de Nike Air Max 1 veters van 120 cm, terwijl de Nike Air Max 90 veters van 140 cm vereist. Air Max modellen hebben vaak veters met een opvallende kleur, die passen bij het ontwerp van de schoen. Voor Jordans en Dunks gelden weer andere maten. Op productpagina’s vind je uitgebreid advies voor de juiste lengte.

Voor de Nike Dunk Low en High en Nike SB Dunk Low en High zijn er verschillende stijlen veters beschikbaar, van effen kleuren tot opvallende patronen. Zowel plat als ovaal. Het is belangrijk om te kiezen voor veters die passen bij de kleuren en het ontwerp van je schoenen.

Kies de juiste lengte en stijl van veters voor jouw Nike model en geef jouw schoenen een nieuwe look. Bekijk ons assortiment aan veters en vind de perfecte match voor jouw favoriete Nike schoenen.

×

Heb je sneakergerelateerd advies nodig? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk op je bericht terug! Dit kan enkele uren duren. Cheers!

× Contact