Prijzen

Zijn jullie prijzen onderhandelbaar?

Nee. Prijzen zijn vast en exclusief verzendkosten en eventuele PayPal kosten.

Zijn jullie prijzen inclusief verzendkosten?

Nee. Verzendkosten worden automatisch berekend en toegevoegd op basis van jouw adres en het gewicht van jouw bestelling.

Waarom betaal ik de PayPal kosten?

Outsole is niet verantwoordelijk voor jouw PayPal-kosten, omdat je te allen tijde de mogelijkheid hebt om via iDEAL of een banktransactie te betalen. Wij willen de relatief hoge PayPal-kosten niet doorberekenen in onze prijzen. Wanneer je toch de PayPal-kopersbescherming prefereert, dan dien je de extra kosten zelf te betalen.

Verzending

Wat is de gemiddelde levertijd?

Nederland: 1 - 2 werkdagen
Europa: 2 - 5 werkdagen
Wereld: 5 - 10 werkdagen

* Enveloppen met veters/sleutelhangers kunnen 5+ werkdagen worden vertraagd. Binnen Nederland is dit, uitgezonderd de decembermaand, doorgaans niet van toepassing.

Kan ik items ophalen?

Ja, het is mogelijk om je bestelling af te halen. Ons kantoor is gevestigd in Apeldoorn Noord, Watermanstraat 66. Onze voorraad ligt grotendeels in ons magazijn in Beekbergen. Daarom is het enkel en alleen mogelijk om op afspraak je bestelling op te halen. Deze afspraak plan je eenvoudig in de checkoutpagina.

Verzenden jullie double boxed?

Alle sneakers met een originele doos worden double boxed verstuurd. Sneakers zonder doos worden single boxed verstuurd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw bestelling veilig verpakt wordt.

Verzenden jullie internationaal?

Ja. Wij verzenden wereldwijd. Selecteer jouw land van bestemming op de checkoutpagina.

Kan ik mijn pakket traceren?

Wanneer je sneakers hebt gekocht kan je jouw pakket traceren via de PostNL website, door jouw unieke traceercode in combinatie met jouw postcode in te voeren. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de gegeven traceerinformatie. Deze informatie is niet altijd realtime en het is mogelijk dat PostNL niet jouw volledige adres laat zien. Wanneer je vragen hebt over de traceerinformatie, neem dan contact met ons op.

Conditie

Zijn alle items nieuw?

Nee. Een aantal sneakers zijn conditioneel nieuw, een aantal sneakers zijn gedragen. Alle sneakers zijn tweedehands en kunnen door gepast te zijn toch draagsporen bevatten of tekenen van ouderdom vertonen door opslag. Conditioneel nieuw betekent dat sneakers in nieuwe conditie verkeren, maar dat draagbaarheid van deze sneakers niet gegarandeerd wordt. De conditie van sneakers wordt duidelijk beschreven op de productpagina.

Garanderen jullie draagbaarheid?

Nee. Draagbaarheid van tweedehands sneakers kan niet worden gegarandeerd. Uiteraard kan je in de productbeschrijving vinden wanneer er cracks in de midsole zitten of er tekenen zijn dat sneakers überhaupt niet draagbaar zijn.

Wat betekenen toebox, mudguard, layer etc.?

nike air max 1 components parts meaning by outsole toebox eyestay lining layer eyelets laces heel logo lacetip toebox mudguard overlay toe roll - Veelgestelde vragen

Wat is mijn maat?

Bekijk onze maattabellen op deze pagina

Retourneren

Kan ik gekochte items retourneren?

Een aantal artikelen kan je retourneren, maar een aantal artikelen niet. Sneakers kan je namelijk niet retourneren, hierover lees je alles in onze algemene voorwaarden. Andere artikelen dan sneakers kan je binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Deze verzendkosten dien je zelf te betalen. Hiervoor kan je jouw verzoek indienen via ons retourformulier.

Wat als de maat niet goed blijkt te zijn?

We raden je aan om bij twijfel een vergelijkbaar model in een winkel te passen. Ook sneakers die niet passen kunnen namelijk niet worden geretourneerd. Lees alles over het oplossen van maatproblemen in onze blog.

Overig

Zijn jullie geïnteresseerd in ruilen?

Nee. Wij zijn niet geïnteresseerd in ruilen.

Zijn jullie geïnteresseerd om mijn sneakers te kopen?

Ja. We zijn wellicht geïnteresseerd in jouw sneakers of jouw sneakercollectie. Je kan ons jouw sneakers die je wilt verkopen aanbieden via deze pagina.

Kunnen jullie een specifieke sneaker voor mij vinden?

Nee. Het is helaas niet mogelijk om andere sneakers te vinden dan die op onze website aangeboden worden. Echter updaten wij onze webshop regelmatig en jouw holy grail zou goed tussen één van onze updates kunnen zitten. Volg onze Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven!

Jouw antwoord niet kunnen vinden?

Neem contact met ons op!

Wissen Toepassen (1)
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Heb je sneakergerelateerd advies nodig? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk op je bericht terug! Dit kan enkele uren duren. Cheers!

× Contact