Resultaat 1–30 van de 130 resultaten wordt getoond

EU 39
EU 42.5
EU 42

Overige Nike sneakers

De meest exclusieve overige Nike sneakers online. Op zoek naar limited edition Nike sneakers? Wij verkopen verschillende gelimiteerde Nike modellen. Naast Nike Air Jordans vind je Air Max 95, Dunks, Air 180s en nog veel meer. Nike is een van de meest populaire sneakermerken ter wereld en heeft talloze modellen die zijn uitgebracht sinds de oprichting van het bedrijf. Hieronder bespreken we enkele van de meest populaire Nike-modellen die verzamelaars over de hele wereld verzamelen, anders dan de Nike Air Max.

De Air Jordan-lijn, ontworpen door Michael Jordan in samenwerking met Tinker Hatfield, is een van de meest gegeerde sneakerlijnen voor verzamelaars. Vanwege de unieke ontwerpen en de verband met de basketballlegende Michael Jordan, zijn veel Air Jordan-modellen zeer gewild onder verzamelaars.

De Nike Dunk-lijn is een andere populaire optie voor verzamelaars. Oorspronkelijk uitgebracht als een basketbalschoen in 1985, werd de Dunk snel populair onder skateboarders vanwege zijn unieke ontwerp en duurzame bouw. De Dunk SB-lijn, speciaal ontworpen voor skateboarden, is ook zeer gewild onder verzamelaars.

De Foamposite is een andere populaire keuze voor verzamelaars. De schoenen zijn gemaakt van een uniek schuimmateriaal dat de vorm van de voet aanneemt en een futuristisch ontwerp heeft. Veel Foamposite-modellen zijn zeer gewild onder verzamelaars vanwege hun unieke uiterlijk en prestaties.

De SB-lijn van Nike is speciaal ontworpen voor Skateboarders. De schoenen zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben verbeterde tractie op de zool voor betere prestaties tijdens het skateboarden. Veel SB-modellen zijn zeer gewild onder verzamelaars vanwege hun unieke ontwerpen en prestaties.

Nike heeft ook samengewerkt met modeontwerper Virgil Abloh’s label Off-White, dit heeft geleid tot de creatie van enkele van de meest gegeerde sneakers voor verzamelaars. Deze samenwerkingen zijn beperkt uitgebracht en zijn zeer gewild onder verzamelaars vanwege hun unieke ontwerpen en beperkte beschikbaarheid.

Er zijn talloze andere Nike-modellen die verzamelaars over de hele wereld verzamelen, dit zijn slechts enkele voorbeelden. Of je nu een casual sneakerliefhebber bent of een serieuze verzamelaar, Outsole heeft voor iedereen een tof paartje op voorraad.

×

Winkelafspraak maken of vragen over producten? Laat het weten en we reageren binnen een paar uur.

× Contact of Winkelafspraak maken