Premium Outsole Shoe Tree Wood 2 200x150 - Premium houten Outsole schoenspanner
Premium Outsole Shoe Tree Wood 4 200x150 - Premium houten Outsole schoenspanner
Premium Outsole Shoe Tree Wood 3 200x150 - Premium houten Outsole schoenspanner
Premium Outsole Shoe Tree Wood 1 200x150 - Premium houten Outsole schoenspanner

Premium houten Outsole schoenspanner

 12,95 14,95

Clear
Dit product kan worden bekeken en afgehaald in Apeldoorn. Twijfel je over de maat of conditie of wil je dit product eerst even vasthouden? Doorloop het afrekenproces en maak eenvoudig een afspraak. Betaal vooraf of kies voor betalen op locatie.

Ben je op zoek naar de juiste schoenspanner om je sneaker in shape te houden? Gebruik daarvoor onze premium schoenspanner. Hou je Nike Air Max 1’s of andere sneakers zo lang mogelijk in de juiste vorm en voorkom dat ze inzakken tijdens het stocken. Of je jouw sneakers nu in de doos laat of tentoonstelt. Niet onbelangrijk, je sneakers zien er met een spanner ook gewoon veel toffer uit in je sneakerkast, vitrine of op je sneakerplank!

We hebben schoenspanners in drie varianten: kunststof, hout en cederhout. Wil je een duurzame en toch niet al te dure oplossing, dan moet je absoluut gaan voor onze premium houten schoenspanners. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Een andere dikke plus is dat ze in veel maten beschikbaar zijn. Van 38/39 tot en met 47/48. Heb je een grotere of kleinere schoenmaat, pak dan de maat die het dichtst in de buurt komt.

Ben je op zoek naar een goedkopere oplossing, ga dan voor onze plastic spanners. Wil je juist een perfecte spanner voor je meest luxe paartjes? Check dan onze cederhouten schoenspanners.