5 x Premium houten Outsole schoenspanner

 59,95

Inhoud

5 sets van 2 schoenspanners

5 x Premium houten Outsole schoenspanner

 59,95

Inhoud

5 sets van 2 schoenspanners

5 x Premium houten Outsole schoenspanner

Ben je op zoek naar de juiste schoenspanner om je sneaker in shape te houden? Gebruik daarvoor onze premium schoenspanner. Hou je Nike Air Max 1’s of andere sneakers zo lang mogelijk in de juiste vorm en voorkom dat ze inzakken tijdens het stocken. Of je jouw sneakers nu in de doos laat of tentoonstelt. Niet onbelangrijk, je sneakers zien er met een spanner ook gewoon veel toffer uit in je sneakerkast, vitrine of op je sneakerplank!

We hebben schoenspanners in drie varianten: kunststof, hout en cederhout. Wil je een duurzame en toch niet al te dure oplossing, dan moet je absoluut gaan voor onze premium houten schoenspanners. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Een andere dikke plus is dat ze in veel maten beschikbaar zijn. Van 38/39 tot en met 47/48. Heb je een grotere of kleinere schoenmaat, pak dan de maat die het dichtst in de buurt komt.

Ben je op zoek naar een goedkopere oplossing, ga dan voor onze plastic spanners. Wil je juist een perfecte spanner voor je meest luxe paartjes? Check dan onze cederhouten schoenspanners.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Heb je sneakergerelateerd advies nodig? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk op je bericht terug! Dit kan enkele uren duren. Cheers!

× Contact