Premium cederhouten Outsole schoenspanner

 49,95

Premium cederhouten Outsole schoenspanner

 49,95

Premium cederhouten Outsole schoenspanner

Ben je op zoek naar de juiste schoenspanner om je sneaker in shape te houden? Gebruik daarvoor onze premium schoenspanner. Hou je Nike Air Max 1’s of andere sneakers zo lang mogelijk in de juiste vorm en voorkom dat ze inzakken tijdens het stocken. Of je jouw sneakers nu in de doos laat of tentoonstelt. Niet onbelangrijk, je sneakers zien er met een spanner ook gewoon veel toffer uit in je sneakerkast, vitrine of op je sneakerplank!

We hebben schoenspanners in drie verschillende stijlen: kunststof, hout en cederhout. Wil jij de meest duurzame oplossing voor je luxe paartjes, zodat jij het maximale uit je sneakers haalt? Dan moet je zeker voor onze premium ceder schoenspanners gaan. Deze zijn van super kwaliteit en gaan vanzelfsprekend lang mee. Het cederhout zorgt niet alleen voor een lekkere geur, maar zorgt er ook voor dat je sneakers niet te droog of te vochtig worden. Door de veren in de schoenspanner past de schoenspanner zich perfect aan je exclusieve sneaker aan. Zo weet je zeker dat jouw paartje de zorg krijgt die het verdient. Een ander groot pluspunt is dat deze spanners in veel maten verkrijgbaar zijn, zodat je jouw schoenmaat kan matchen. Van EU 38/39 tot EU 46/48. Als je een grotere of kleinere schoenmaat hebt, kies dan een van onze andere schoenspanners.

Ben je op zoek naar een goedkopere oplossing? Ga dan voor onze premium kunststof of houten schoenspanners.

Ophalen in Apeldoorn is mogelijk
Verzonden binnen 24 uur
Retourneren binnen 14 dagen

×

Heb je sneakergerelateerd advies nodig? Laat het ons weten en we komen zo snel mogelijk op je bericht terug! Dit kan enkele uren duren. Cheers!

× Contact